Online pénzkeresés befektetés nélkül

online pénzkeresés print on demand

Már az elején leszögeznénk, hogy ha olyan online pénzkeresés lehetőséget keresel, amibe nem kell munkát tenni, rossz helyen jársz. Sőt, ha valaki ilyennel kecsegtet téged, kezdj el gyanakodni.

Nagyon sokan vágynak egy kis plusz kereset kiegészítésre, ezért az online munkák iránti érdeklődés folyamatosan nő. Általában nagy elvárások vannak és sokan munka nélkül szeretnének meggazdagodni, sajnos őket ki kell ábrándítsuk. Pénzt azért fognak neked adni, hogyha valamilyen értékes dolgot állítasz elő, más esetben egy forintot nem fogsz keresni. Így szükséges hozzáállni az internetes pénzkeresés lehetőségeihez is. Ebben a cikkben bemutatunk X olyan megbízható online kereset kiegészítési lehetőséget, amivel hogyha foglalkozol egy kicsit, elkezd neked szépen termelni. Ezekbe pénzt nem kell fektetned, csupán az idődet és a kreativitásodat.

Print on Demand: az internetes pénzkeresés etalonja

Engedd meg, hogy a kedvencünkkel kezdjünk! A print on demand, röviden POD szó szerinti fordításban annyit jelent, hogy igény szerinti nyomtatás. Azaz a termék akkor kerül csak legyártásra, amikor azt megrendelték. Gyártó szempontból is sok előnye van, azonban lássuk, hogyan lesz ebből online pénzkeresés.

Számos olyan pod gyártó van, akik kiépítettek egy olyan platformot, amin keresztül te is értékesíteni tudod a termékeiket. Ezek a cégek általában az ajándékiparban tevékenykednek, így egyedi készítésű pólókat, bögréket, pulóvereket és számtalan más nyomtatott ajándéktárgyat tudsz készíteni és eladni az interneten. Akik egy ilyen pod platformon tevékenykednek, designereknek vagy artistoknak hívjuk őket.

Miből lesz neked pénzed POD-ból?

Nagyon egyszerűen beregisztrálsz néhány ilyen oldalra és elkezdesz designokat készíteni és feltölteni. Ezeket a platform látogatói meg tudják vásárolni és a vásárlások után pedig jutalékot kapsz.

A print on demand az online pénzkeresés egyik legegyszerűbb és legbiztosabb formája. Nincs semmilyen pénzbeli befektetés, nem kell előre megvásárolnod semmit, szóval extrém kevés anyagi vonzata van. Gyorsan el tudod kezdeni és néhány hét munkával meg lehetnek az első vásárlóid.

A legnépszerűbb print on demand platformok:

  • RedBubble
  • Gearbubble
  • Spring/Teespring
  • Printify

Ezek mind külföldi oldalak, így ebben a cikkben összefoglaltuk, hogy milyen dolgokkal kell tisztában lenned adózás szempontjából, ha ezekről az oldalakról származik jövedelmed.

Tudnivalók a Redbubble adózással kapcsolatban.

Magyar POD platform

Magyarországon is léteznek ilyen oldalak, ezek közül mi az ILP POD platformot javasoljuk neked, ami az I Love Póló print on demand felülete. Egy gyors regisztráció után már kezdheted is feltölteni a mintákat, saját magad árazhatod be a termékeket és saját mini webshop felületet is kapsz. Teljesen ingyenesen használható és remek kiindulópont neked. Kattints ide és olvasd el, hogyan tudsz regisztrálni.

Dropshipping: online pénzkeresés mások termékeivel

A befektetés nélküli internetes pénzkeresés kiváló eszköze a dropshipping. Itt az történik, hogy a vásárló és a nagykereskedés közé beékelődik még egy szereplő, egy üzlet, aki értékesíti a termékeket. A különbség a hagyományos kisker-nagyker viszony és a dropshipping között az, hogy az üzlet sosem találkozik az áruval, hiszen a nagykereskedés raktározza és küldi ki csomagokat. Mindezt pedig az üzlet nevével, mintha Te küldted volna az árut a vásárlónak.

dropshipping működése online pénzkeresés
Így működik a dropshipping modell

A modell nagyon egyszerű, azonban egy ilyen vállalkozás működtetéséhez magasszintű online marketing ismeretekre van szükség, hiszen a termékek nem fogják eladni magukat. Csak akkor leszel benne sikeres, hogyha a webshopodat jól felépíted és sok látogatót terelsz az oldaladra. Nem való mindenkinek, viszont aki komolyan szeretne ezzel foglalkozni, azokra nagy lehetőségek várnak a drophipping piacon.

Néhány dropshipping ellátó, akikkel elkezdheted a munkát:

Fiverr: a szabadúszók online pénzkeresés platformja

A Fiverr a szabadúszók szolgáltatásait gyűjtő platform, ahol a szolgáltatásokat meg lehet vásárolni. A másik oldalról nézve pedig a szabadúszók hirdethetik a meglévő szolgáltatásaikat és eladhatjátok azokat a Fiverren.

Te ezek közül természetesen a szabadúszó leszel, hiszen te pénzt szeretnél keresni az oldalon. 🙂 Így ha bármilyen olyan tudásod van, amit távolról is tudsz szolgáltatni, akkor ez egy számodra érdekes megoldás lehet. A Fiverren a leggyakoribb szolgáltatások:

  • Grafika
  • Digitális marketing
  • Szövegírás és fordítás
  • Videós munkák
  • Zenével és audio szerkesztés
  • Programozás
  • Üzlet
  • Fotózás
  • Adatfeldolgozás

Természetesen ezeken kívül is van lehetőséged hirdetni a munkádat, így ha olyan tudással rendelkezel, amit szolgáltatni tudnál egy ilyen platformon, akkor próbáld ki, hiszen veszteni valód nincs vele.

Affiliate marketing

Affiliate marketingnek nevezzük azokat a partnerprogramokat, amikor egy terméket vagy szolgáltatást árusító partner jutalékot ad azoknak az affiliate partnereknek, akik vásárlókat visznek a cég számára. A jutalék lehet egyszeri százalékos vagy fix díj, valamint ismétlődő, azaz rendszeres jutalék is.

Hogyan tudsz valakinek az affiliate partnere lenni? Számos cég működtet ilyen partnerprogramot, akik a termékük vagy szolgáltatásuk ajánlásáért cserébe fizetnek neked.

A teljesség igénye nélkül ilyen cég például:

  • Alza.hu
  • Aboutyou
  • Akkuk.hu
  • Butlers
  • Delimano
  • Dormeo
  • Gymbeam
  • Muziker.hu

Hogyan működik egy Affiliate program a gyakorlatban?

Ahhoz, hogy ebből valódi online pénzkeresés legyen, természetesen tenni is kell érte. Az Affiliate prgramok vázlatosan így működnek:

  1. Regisztrálsz egy partner fiókot egy partnerprogramot kínáló cégnél
  2. Lesz egy belső felületed, ahol láthatod a statiszkiáidat és az eladásokból származó jutalékokat
  3. Kapsz egy egyedi linket, amin keresztül ha vásárol valaki, tudni fogja a rendszer, hogy az ajánlás tőled érkezett
  4. A linkeket megosztod, értékes cikkeket, termékteszteléseket írsz, közösséget építesz és tartalmakat gyártasz. Így sok emberhez el tudod juttatni az egyedi linkjeidet. Az online marketing széles eszköztárát használhatod arra, hogy az ajánlásaidat eljuttasd mások számára.

Az internetes pénzkeresés nem varázslat, kizárólag kitartó munka eredménye. Ha nem megy, ne arra gondolj, hogy ez átverés, hanem arra, hogy még nincs hozzá elég tudásod. Ne add fel, ha elsőre valami nem sikerül, helyette inkább fejleszd magad és próbálkozz.

Kíváncsiak vagyunk, hogy neked melyik online pénzkeresés eszköz vált be a legjobban, írd meg a cikk alá!

Hudák Tibor

Hudák Tibor

Print on demand gyártó, az I Love Póló franchise tulajdonosa és az Úristen, POD-ozom könyv társszerzője.

Szólj hozzá, érdekel a véleményed!

Díjmentes 4 hetes print on demand üzlet indítás képzés

Tanulj print on demand shop építést, csatlakozz a 4 hetes tanulási kihíváshoz!
Keresés
online pénzkeresés print on demand

Online pénzkeresés befektetés nélkül

Nagyon sokan vágynak egy kis plusz kereset kiegészítésre, ezért az online munkák iránti érdeklődés folyamatosan nő. Általában nagy elvárások vannak és sokan munka nélkül szeretnének meggazdagodni, sajnos őket ki kell ábrándítsuk. Pénzt azért fognak neked adni, hogyha valamilyen értékes dolgot állítasz elő, más esetben egy forintot nem fogsz keresni.

>> Elolvasom
redbubble adózás

Redbubble adózás és kifizetés

Amennyiben itthonról szeretnél print on demand tevékenységgel foglalkozni, akkor a jutalékok után természetesen adót kell fizetned. Ennek az alapja az, hogy az ilyen oldalakon te egy gazdasági tevékenységet folytatsz, tehát nyereségre szeretnél szert tenni.

>> Elolvasom
Print on demand adózás

Print On Demand adózás

Számtalan kérdést felvet a print on demand utáni adózás, ha Magyarországon szeretnél tevékenykedni benne. Összefoglaltuk a legfontosabbakat!

Tudnod kell, hogy ha itthonról szeretnél print on demand tevékenységgel foglalkozni, akkor a megszerzett jövedelmed adóköteles.

>> Elolvasom

Csatlakozz ingyenes Facebook csoportunkhoz!

Díjmentes élő adások, segítség és egy remek POD közösség vár.

Az első magyar nyelvű Print On Demand könyv

Csatlakozz az ingyenes Facebook csoportunkhoz, ahol díjmentes képzések és segítség vár!