Facebook Hirdetések Műhely

Ha gondot okoz elindítani és beállítani az első hirdetéseidet, nem veled van a baj. A műhelyen megkapod a pontos lépeseket: hova kattints, mit csinálj!

Print on demand szemszögből felépítjük a hirdetési fiókodat, beállítjuk és elindítjuk az első teszt hirdetéseket!

Időpont: 2023. február 11.
10-től 14 óráig

Hirdetési fiók beállítása, kötelező adatok

A hirdetési fiók elkészítése, összekapcsolása Facebook oldallal és a Vállalkozáskezelővel. Beállítjuk a számlázási adatokat és megmutatom mit állíts be, hogy a hirdetéseid után ne kelljen külön ÁFÁ-t fizetned. Beállítjuk, hogy minden fontos adatot láss a hirdetésekkel kapcsolatban.

1

Milyen legyen a kreatívod?

Rövid előadás a szövegírással, kreatív készítéssel kapcsolatban, hogy a Facebook számára is értékes tartalmat hirdess. Így olcsóbban és hatékonyabban fogsz vásárlókat generálni.

2

A hirdetések létrehozása

Létrehozunk nulláról egy hirdetést, beállítjuk és minden fontos adatot meg fogsz érteni. Ha nem is indtod el aznap a hirdetést, csak néhány kattintásra leszel tőle.

3

A képzés ára: 20.000 Ft, ami mellé ajándékba megkapod Tibi első könyvét e-book formában!

Kérdések és válaszok:

A képzés 2023. február 11 -én, szombaton lesz. 10 órától maximum 14 óráig a hirdetéskezelőddel fogunk foglalkozni.

A képzés online kerül megrendezésre és Zoom-on tudsz csatlakozni.

A képzésről felvétel készül és a diákat is megkapod utólag!

A 4 órás Facebook Műhely díja 20.000 Ft. 

Bankkártyával a leggyorsabb, amit a STRIPE biztonságos fizetési rendszerén keresztül végzünk. Lehetőséged van átutalásos fizetésre, ebben az esetben vedd fel a kapcsolatot Tibivel.

Az ajándék e-bookot a vásárláskor megadott email címedre kerül kiküldésre. Nem automatikusan kapod meg, egy pici türelmet kérünk. 🙂